Ungdom    
Målet med ungdomsverksamheten i Uppsala Volleyboll är att göra sporten volleyboll tillgänglig för samtliga ungdomar i Uppsala och att få fler att börja spela volleyboll.

Föreningarna i Uppsala Volleyboll arrangerar och sätter igång verksamhet på mellanstadiet, högstadiet och gymnasiet och utifrån dessa lag bildas sedan representationslag.
I dessa ålderskategorier hålls interna turneringar i Uppsala mellan de olika träningsgrupperna. Representationslagen representerar Uppsala i regionala och nationella mästerskapstävlingar (DM, RM och SM).


Kom och spela Volley2000!
Vi i Uppsala Volley vill ge dig som går på mellanstadiet chansen att få prova på volleyboll på dina villkor. Så kom och prova på det roligaste spelet som finns - Volley2000!

Läs mer på Volley2000-sidan


Intresserad??
Vill du veta mer om ungdomsverksamheten eller är du intresserad av att pröva på volleybollträningar. Se information om träningstider till vänster, eller kontakta någon av våra ungdomsansvariga:

Anders Karlsson (pojkar), 0706-997969(mobil)

Lars Bergman (flickor), 0706-220358(mobil)

Idrottslärare se hit!
Varför inte starta en volleybollgrupp på din skola? Uppsala Volley ställer gärna upp med ledare, antingen som instruktör vid enstaka idrottstimmar eller som ledare för regelbunden träning. Läs mer på sidan om Volley i skolan här till vänster.

Ungdomsvolley
Ungdomsvolley är namnet på SVBFs ungdoms-ledarutbildning i volleyboll. Utbildningsmaterialet finns nu publicerat på SVBFs hemsida.


webmaster(at)uppsalavolley.com   © Copyright 2014 Uppsala Volleyboll